Dobrodošli na naši novi spletni strani!

,

Slovensko identitarno gibanje želi vsem obiskovalcem nove spletne strani prijetno dobrodošlico. Primerno rasti in razvoju identitarstva na Slovenskem, je bilo odprtje svoje spletne domene s prenovljeno celostno grafično podobo logičen korak k napredku.

Na tem naslovu vas bomo ažurno obveščali o vseh tekočih zadevah glede gibanja ter aktualnih politično-družbenih dogodkih v Sloveniji in Evropi, ki so predmet vprašanja identitete, varnosti ter družbenega stanja v današnjem obdobju.

Potrudili smo se, da ima spletna stran visoko stopnjo funkcionalnosti in je hkrati dovolj preprosta za uporabo. Na njej lahko poiščete vse potrebne informacije glede Generacije identitete, naših idej, ciljev, zahtev in pomembna dejstva, ki usmerjajo iz neučinkovite podporniške pasivnosti v efektivni metapolitični aktivizem.

Obiščite našo spletno trgovino s ponudbo izdelkov iz identitarne kolekcije, ki pa še nima svoje končne podobe. Kmalu bo dodan tudi pester izbor propagandnega materiala in poenostavljen način plačevanja.

Želimo vam prijetno branje in kar je najpomembneje… skupaj obranimo domovino!