Misija Defend Europe se vrača!

Misija Defend Europe se vrača!

Cilj je blokada in dokončno zaprtje migrantske poti na italijansko-francoski meji, ki poteka skozi Alpe.

Danes zjutraj, ob 9 uri, je sto identitarnih aktivistov zavzelo svoje pozicije na lokaciji Col de l’Échelle z jasnim namenom blokade in patruljiranja vse pogosteje uporabljene poti ilegalnih migrantov pri invaziji v zahodno Evropo.

Od poletja 2017 naprej, je število ilegalnih migrantov, ki uporabljajo to pot strmo naraslo. Več kot 2000 jih je že bilo uradno registrirano, ostaja pa veliko vprašanje, koliko jih je pot prečkalo uspešno.

Vlada Emmanuela Macrona se neuspešno spopada s problematiko masovnih migracij in kljub vse težji situaciji, še naprej ne zavaruje lastnih državnih meja. Državljani so se zato odločili stvari vzeti v svoje roke! Glavni namen misije je dokazati, da kjer je volja, obstaja tudi rešitev. Namesto neskončnega izčrpavanja državnega denarja, ki ga vlada vsakoletno nameni sprejemnim centrom za migrante, je veliko bolj efektivna rešitev okrepitev sredstev namenjenih za varovanje meja.

Generacija identitete poziva k nepreklicni ustavitvi masovnih migracij in popolno zaprtje poti Col de l’Échelle v francoskih Alpah. Nikomur ne bi smel biti dovoljen vstop v državo na ilegalen način. Zakonodaja obstaja z razlogom, ilegalnim priseljencem ni mesto ne v Italiji in ne v Franciji, temveč v njihovih lastnih domovinah.

Operacija Defend Europe »Alps« se uradno začenja!