Očistimo slovenske gozdove in pomagajmo migrantom!

,

Slovenski identitarci smo v petek 16. 8. 2019 uresničili akcijo Očistimo slovenske gozdove, zamišljeno s strani revije Demokracija, pod originalnim naslovom »Velika humanitarna akcija: Pomagajmo ilegalnim migrantom, da dobijo nazaj v gozdu izgubljene ali pozabljene stvari!«. S pomočjo domačina smo v bližini Ilirske Bistrice na poti proti Snežniku našli utečene poti človeških tihotapcev in opuščene tabore ilegalnih migrantov na teh poteh. Naši aktivisti so bili za primer neljubega srečanja s človeškimi tihotapci in ilegalnimi migranti opremljeni s solzilci, katerih pa nam na srečo ni bilo treba uporabiti. V zapuščenih taborih, ki jih migranti s pomočjo nevladnikov postavijo nedaleč od urbanih območij in blizu prometnic, smo našli kupe smeti, embalaže hrane, starih oblek, šotorov in spalnih vreč, ki jih na poti puščajo migranti. Ker smo ekološko osveščeni in smo proti onesnaževanju okolja, smo dotične smeti pobrali in jih odnesli v za to določene zabojnike, obleke pa bomo zaradi socialne in moralne pravičnosti v naslednjih dneh poslali nevladnim organizacijam, ki jih bodo, upamo da, vrnili prezeblim in ogroženim migrantom.

Prav tako smo na teh poteh z dovoljenji lastnikov zemljišč postavili več lovskih kamer, ki so senzorsko sprožene (sprožijo se le takrat, kadar zaznajo premikanje), nato pa posnetke samodejno posredujejo preko gsm povezave. Kamere ki smo jih namestili si lahko ogledate na povezavi: https://www.spy-shop.si/lovske.

Ker nas hkrati skrbi za varnost sodržavljanov in ilegalnih migrantov, ki na poti doživljajo hude travme, bomo morebitne posnetke človeških tihotapcev in nevladnikov, ki v gozdu puščajo živila in zemljevide posredovali slovenski policiji.

Smeti smo počistili in jih odpeljali v zabojnike. Pomagali smo si z vrtnimi rokavicami, ki smo jih zaradi neznanih bolezni in umazanije kasneje odvrgli.

Na vseh hlačah se na zadnji strani pojavlja šifra z oznako SLO. Se hlače izdeluje v Sloveniji in so namenjene izključno ilegalnim migrantom?

Opremlieni smo bili tudi s solzilci, ki pa jih na srečo nismo uporabili.