Pomembno obvestilo

,

Pomembno obvestilo našim podpornikom.

Cenzura je prešla vse meje zdravega razuma. Naše gibanje se zato v kratkem umika s Facebooka. Kot smo že poročali, tako na Facebooku kot Instagramu lambda po novem velja za »sovražni simbol«, administracija pa briše praktično vse objave, ki imajo kakršnokoli povezavo z mednarodnim identitarnim gibanjem. Z obeh platform smo bili zato prisiljeni umakniti večino naših fotografij in objav. Vse bolj očitno postaja, da se resnica načrtno prikriva pred očmi javnosti. Z jasnim razlogom.

Situacija vsakodnevno dosega nove razsežnosti. Identitarci po vsej Evropi izgubljajo službe, bančne račune in prihodke izključno zaradi svojih političnih stališč! Na kakšne čase in kakšen sistem vse skupaj spominja, presodite sami.

A brez skrbi, Generacija identitete gre naprej. V kratkem se selimo na alternativne platforme, kjer nam bo svoboda govora končno zagotovljena, svojih objav pa tam ne bomo prilagajali vsiljenim standardom »politične korektnosti«. O vsem boste obveščeni na naši spletni strani in tistih straneh, ki do takrat še ne bodo izbrisane. Že sedaj vas naprošamo, da nam v bodoče sledite predvsem na novih kanalih, kjer bomo svoja stališča, cilje in zahteve  izražali precej bolj eksplicitno kot na Facebooku, kjer smo omejeni na vsakem koraku.

Še vedno bomo sicer prisotni na FB in Instagramu, a v takšni obliki kot doslej vsekakor ne. Izražanje domoljubja in zaskrbljenosti nad dogajanjem v naši Evropi, nam je bilo na teh kanalih namreč izrecno prepovedano.

V borbi za domovino se ne predajamo, v kratkem sledi več informacij.

Podpiraj Generacijo identitete!