PRIDRUŽI SE NAM

Postani del identitarnega gibanja v Sloveniji.

Kontaktirajte nas glede pridružitve in premislite, na katerih področjih lahko najbolj pripomorete.

Spremljajte naše aktivnosti in pri tem sodelujte čim pogosteje.

Razmislite o članstvu v političnih strankah, skupinah ali iniciativah, ki so nam ideološko najbližje in se aktivirajte znotraj njih na svojem območju.

Generacija identitete je  resna domoljubna organizacija, ki dosega vse večjo veljavo na evropski ravni. Od svojih članov zato pričakujemo dosledno upoštevanje naših smernic, visoko stopnjo odgovornosti ter dolgoročno zanesljivo pomoč na področju aktivizma. Patriotsko gibanje ne bo doseglo svojega maksimuma, dokler prav vsak od nas ne doseže svojega največjega potenciala. Kako lahko rešujemo Evropo, če se samega reševanja sploh ne lotimo resno in zavzeto? Vse se začne pri tebi, posamezniku! Nova evropska rekonkvista mora postati del tvojega načina življenja. Aktiviraj se!

OPOMBA: Ta seznam se nenehno širi in še ni dokončan. Če imate kakršnekoli premišljene pripombe, predloge ali mnenja nam pošljite sporočilo.

Kako začeti?

1. korak: piši nam

Pišite nam! Povežite se z identitarci v vašem okolju in postanite del največje patriotske mreže v Sloveniji. Število naših članov konstantno narašča, zastopani smo v vse več krajih širom domovine. Veselimo se srečanja z vami. Skupaj lahko dosežemo resnične spremembe na bolje.

2. korak: razširi naše ideje

Prijavite se na naš e-poštni seznam in nam sledite na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Vsakdo, ki deli naše objave ter posreduje naša sporočila, prispeva k širjenju naših idej. Ponosno nas predstavljajte javnosti na spletu!

3. korak: podpiraj nas

Postanite član naše organizacije ali pa nas podprite z donacijo. Samo na ta način lahko izboljšamo in nadaljujemo patriotski aktivizem ter naše solidarnostne projekte!

4. korak: pridruži se nam na ulici

Seznanite se o bodočih aktivnostih na naših sestankih in se vključite v aktivno delovanje! Bodi tam, kjer si najbolj potreben za konec te neodgovorne politike v Sloveniji!

podpri naše gibanje

Marketing

Naše izdelke lahko naročite preko obrazca v naši “spletni trgovini”, preko facebook strani, ali pa na našem elektronskem naslovu info@generacija-identitete.si

Donacije

Prispevaj svoj delež k dosegu ciljev identitarnega gibanja! Mladi domoljubi se vsakodnevno ukvarjamo s problematikami, ki zadevajo našo domovino, se izobražujemo in vlagamo svoje moči in talente v profesionalni ter politični aktivizem.

Vsak dan se borimo za svoj dom ter dostojno prihodnost svojega naroda na ulici, v intelektualnem svetu, na spletu in premišljeno načrtujemo naslednje korake. Na žalost pa predanost idealom ni dovolj, saj aktivizem zahteva finančna sredstva. Pomagajte nam, da izboljšamo svoje delovanje na vseh področjih!

Podpreš nas lahko s prostovoljno finančno donacijo v poljubnem znesku.

Skupaj obranimo Evropo!

Piši nam

*S klikom na gumb “Pošlji” soglašam, da želim prejemati tedenska e-obvestila o novostih gibanja Generacija identitete.