Problemi v Šaleški dolini / Celjski kotlini

Že lani smo s skupno akcijo v Ljubljani in Mariboru sporočili izdajalski vladi in vsem ostalim globalističnim podrepnikom, da je tako opevana integracija navadna laž!
Da integracija ne deluje, lahko že dolga leta vidimo v sosednji Avstriji in Italiji. Na žalost pa se zadnje čase to vse bolj opaža tudi v Sloveniji. V Velenju in Celju se že nekaj časa pojavljajo jezikovne prepreke v vrtcih, šolah, zdravstvenih ustanovah… Mestna občina Velenje se je za problem resno zavzela … Iščejo namreč tuje govoreče kadre, ker zakaj bi se tujci učili slovenščine, če je pa lažje, da se jim mi podredimo…
Dovolj je že en sprehod skozi mesto, kjer boste opazili, da se slovenskega jezika še komaj kaj sliši.
Volitve so blizu, “lokalni šerif” župan Velenja, drugače velik podpornik multikulture in priseljevanja ilegalnih migrantov, pa je že začel svojo zgodbo obračati in se postavljati v vlogo žrtve. Obrat, ki je pri gospodu županu postal že stalna praksa.


Ker vemo, da bo status prišel tudi MO Velenje in g. župana, upamo da celo do MO Celje, pričakujemo odgovore na naslednja vprašanja: 

Kako mislite rešiti problem tujcev, ki se ne želijo integrirati v družbo?
Kaj se dogaja s številom kriminalnih dejanj v Šaleški dolini/Celjski kotlini v zadnjih letih? Ali ti upadajo? 
Kakšno je vaše mnenje o takoimenovanih “no-go” conah, in ali se take cone pričakuje tudi v naši okolici?
Kaj boste storili glede problema, da vse več mladih odhaja iz našega mesta, tudi zaradi popolnega razpada družbene integracije?
Kako vidite mesto Velenje / Celje z demografskega stališča čez 10, 20, 30 let?

… In še zadnje vprašanje, na katerega, če vam bo pretežko, ni potrebno odgovoriti (o katerem pa bomo pisali več v prihodnjih dneh)…
– Kakšno je vaše mnenje o gospodarskem kriminalu v Šaleški dolini? 

Lep pozdrav, GI Velenje.