Socializem je bolezen

V zadnjem času z veliko skrbjo gledamo razvoj na levem polu slovenske politike in njihove vse glasnejše in pogumnejše pobude za dokončno destrukcijo prostega tržnega sistema, ki je osnova za kakršnokoli demokratično ureditev.

Njihov pritisk za omejevanje zasebne lastnine vidimo kot pritisk za popolno podreditev vsega kapitala in lastnine v ozkih rokah totalitarno naravnanih državnikov, ki bi tako, končno dobili popolno vladavino, ki si jo tako želijo. Poleg napada na naše misli v obliki politične korektnosti, napada na naše besede v obliki zakonov o sovražnem govoru, napada na našo kulturo v obliki masovnih imigracij in napada na našo duševnost v obliki vsesplošne medijske propagande, so sedaj začeli tudi napad na našo lastnino.

Cilj je socialistična diktatura, kot jo vidimo v Venezueli, kjer ozka skupina revolucionarjev drži v rokah vse vzvode oblasti. Stanje, ki ga nekateri levičarski poslanci v parlamentu jasno postavljajo kot ideal.

V Generaciji identitete Slovenija bomo vedno stali za samo-determinacijo Slovencev, kamor spada tudi pravica do zasebne lastnine in pravica do proste podjetniške iniciative, ki je neizpodbitno dokazano gonilo razvoja v državi. Zato podpiramo prizadevanja podjetnikov v boju proti čedalje močnejšemu boljševizmu v Sloveniji.